Son Dakika Haberleri

“ÇORUM İÇİN BİR PROJEM VAR” SÖZLEŞME İMZA TÖRENİ YAPILDI

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi tarafından 2015 yılından beri organize edilen “Çorum için bir Projem var ”isimli projenin 4.dönem sözleşme imza töreni gerçekleştirildi. 

Törende konuşan Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, bugüne kadar “Çorum için bir Projem var ”isimli projeye toplam 206 bin 647 liralık bir katkı sağlayacaklarını söyledi.

Tören’de konuşan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan,2015 yılında bu projeye Çorum Belediyesiyle beraber başladıklarını söyledi. Reha Metin Alkan, Çorum Belediyesinin rutin belediyecilik anlayışının çok ötesine çıkan bir anlayış içinde olduğunu ifade etti.

ÜNİVERSİTENİN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ POTANSİYELİ KULLANILMALI

Alkan, Hitit Üniversitesinde görev yapan 800 öğretim görevlisi potansiyelinin kullanılması gerektiğini kaydetti.

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, bu projeden dolayı çok memnuniyet duyduğunu belirtti. Zeki Gül, projenin amaçlarını açıkladı. Gül, “Çorum için bir Projem var ”isimli proje hakkında bilgi verdi.

PROJEYE TOPLAM 206 BİN 647 LİRALIK KATKI SAĞLADIK

Gül, bugüne kadar “Çorum için bir Projem var ”isimli projeye toplam 206 bin 647 liralık bir katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi tarafından 2015 yılından beri organize edilen “Çorum için bir Projem var ”isimli projenin 4.dönem sözleşme imza töreni gerçekleştirildi.


(HABER 100)

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın