Son Dakika Haberleri

ÇORUMLULAR GÜNÜ’NDE ZEYTİN DALI HAREKÂTINA DESTEK




Dünya Çorumlular Platformu tarafından her ayın 19’unda düzenlenmekte olan geleneksel Çorumlular Günü etkinliğinin 38’incisi düzenlendi. İstanbul Üsküdar Belediyesi binasında düzenlenen etkinlikte Zeytin Dalı Harekâtına destek amacıyla şehitler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif, İlahiler, dualar ve sohbetlerle kutlandı.

Sunumunu Golaz Birliği Platformu Başkanı Metin Akkuş'un yaptığı gece şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk yaptığı açılış konuşmasında Zeytin Dalı Harekatını desteklediklerini ve şehitlerimiz için bu programı özel planladıklarını ifade ederek şehitlerimiz için rahmet diledi.
Gecede şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Gecede Almanya'dan gelen, Huzur İlahi Grubu ve solisti Hafız Mustafa Öncül sahne aldı.

Gecenin sonunda Ocak-2018 Çorumlusu İzzet Seven, Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanı Esat Kalay, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Saadeddin Karaca ve Almanya'dan gelip sahne alan Mustafa Öncül'e plaketler verildi.

(HABER 100)

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın