Son Dakika Haberleri

CHP HEYETİNDEN ŞEHİT ZİYARETİ


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Çorum’a geldi. Çorum temasları Çorum il Başkanı Ali Rıza Suludere ve Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç’un katılımıyla ilk olarak geçtiğimiz günlerde Hakkâri’nin Şemdilli İlçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker'in Kalehisar köyündeki evine ziyarette bulundu.

CHP heyeti, şehit babası 70 yaşındaki Hasan Eker ile aynı yaştaki eşi Fatma Eker’e baş sağlığı diledi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker'in mezarı başında dua okudular.

Daha sonra Tarhan Köyüne geçen ekip burada oluşturulan Adalet Ormanına çam fidanı dikimi gerçekleştirdiler. Burada konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin toplumun her kesimine yaşanacak bir Türkiye oluşturmak için destek olacağını söyledi. İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Tarım Bakanlığının hayata geçirmeyi planladığı 300 koyun projesini eleştirdi.

CHP Merkez İlçe Merkez Başkanı İsmail Kalender, Adalet ormanının filizlerinin Türk toplumuna bir umut olacağını ifade etti. İsmail Kalender, Özelleştirme kapsamına alınan Çorum Şeker fabrikasıyla ilgili olarak konuştu.

Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, adaletin herkes için gerekli olduğunu kaydetti.


(HABER 100)

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın