Son Dakika Haberleri

LÖSEV, ÇORUM’DAKİ ÖĞRENCİLERE SEMİNER DÜZENLEDİ


Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından İlköğretim ve öncesi yaş grubundaki çocuklar ile ortaokul ve lise çağındaki çocukların sivil toplum ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirerek geleceğin duyarlı bireylerinin yetişmesini sağlamak amacıyla yürütülen Kardeş okul projesi kapsamında Çorum Cumhuriyet Ortaokulunda öğrencilere yönelik olarak seminer düzenledi.


Lösev Kardeş okul projesi Sorumlusu Elif Karakurt tarafından verilen seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Elif Karakurt, düzenlenen seminerde Lösev tanıtımını yaparak, yaptıkları faaliyetler hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Seminer sonrasında konuşan Lösev Kardeş okul projesi Sorumlusu Elif Karakurt, Çorum’da bulunmalarının nedenini açıkladı. Elif Karakurt, Kardeş okul projesi hakkında bilgiler verdi.

CUMHURİYET ORTAOKULU BİLİNÇLENDİRİLDİ

Karakurt, Çorum’da kardeş okul olan Cumhuriyet ortaokulunda bilinçlendirme çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Karakurt, Lösev olarak her ay bir ile ziyaret gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Lösemi Hastası Gökdeniz Eker, Lösev ile 2016 yılında Samsun’da hastanede tanıştıklarını ifade ederek Lösev’in kendisini yaşama bağladığını dile getirdi.


(HABER 100)

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın