KANSERDEN KORUNMANIN YOLLARI
Kanserden korunmada doğru ve dengeli beslenmenin önemine vurgu yapan
uzmanlar, bazı besinlere sofralarda daha fazla yer vermek, bazılarını ise
tüketmemek gerektiğini söylüyor.
Kanser oluşumunda genetik faktörlerin yanı sıra tüketilen gıdalar da büyük
rol oynuyor. Diyetisyen Berna Aslan Demirbaş, kansere sebep olan etkenleri anlattı.
Demirbaş, vatandaşların etiket okumayı iyi bilmeleri gerektiğini aktardı.
Diyetisyen Demirbaş, kanser düşmanı besinler hakkında bilgiler verdi. Kanserden
korunmak için tavsiyelerde bulunan Demirbaş, posalı besinlerin tüketimine
dikkat
çekti.
(HABER 100 HABER MERKEZİ)
Hiç yorum yok
Lütfen bir yorum yapın