Son Dakika Haberleri

ÇORUM’DAN ZEYTİN DALI HAREKÂTI’NA DESTEK




Hitit Üniversitesi ve Çorum İnsani Değerler Platformu iş birliğiyle ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amaçlı miting düzenlendi. Törene siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş destek verdi.

Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı için Çorum tek yürek oldu. Binlerce vatandaş, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları Mehmetçiğe destek için Hürriyet Meydanı’nda bir araya geldi. Cuma namazı sonrası gerçekleşen mitingde birlik ve beraberlik hakimdi.

Mitingde açılış konuşmasını İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Zeki Kanbur yaptı. Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdiklerini söyledi. CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Harekatın önemine vurgu yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da mitingde bir konuşma yaptı. Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Afrin’de Mehmetçiğin mücadelesine değindi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan da, Zeytin Dalı Harekatı’na dikkat çekti.

Mitingde şehitler için Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız tarafından dua edildi.


(HABER 100 HABER MERKEZİ)

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın