Son Dakika Haberleri

AFRİN’E DESTEK KIZILELMA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI



MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtına destek amacıyla "Afrine Destek-Kızıl Elma" yürüyüşü düzenlendi. 
Kamu Sen ve Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı organizasyonunda düzenlenen yürüyüş Hürriyet meydanından başladı. Sloganlar ve bayraklar eşliğinde başlayan yürüyüş Atatürk anıtında sona erdi.
Yürüyüşe AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet KaradağSaadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan'da katıldı.
Atatürk Anıtında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras bir konuşma yaptı. Aras, terörizmin soğuk nefesini enselerinde hissettiklerini ifade ederek, ihanetin yanı başımıza kadar sokulduğunu dile getirdi.
Aras, "Beklemesinler" diyecek kadar canını bu vatana feda edebilen kahramanlarımız oldukça bu millet yenilmeyeceğini, Bu bayrak inmez, bu ezan dinmez. Türk Milleti yenilmez, hainler sevinmez" şeklinde konuştu. Program Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından sona erdi.
(HABER 100 HABER MERKEZİ)

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın