Son Dakika Haberleri

"SON DAKİKA HABER" Sen ne söylüyorsun vücut dilin ne söylüyor

Burnu Kaşımak:Doğruyu söylemediğimiz zamanlarda yalanın kaynağını gizlemek için içgüdüsel olarak ağzımızı kapatıyoruz.Bu şekilde kimse bizim yalan söylediğimizi görmüyor.Ama açıkça belli oluyor ki insanlar bunu gizlemek için burnunu kaşıyor yada ona dokunuyor.

Yukarı bakmak:Eğer yukarı bakarsanız bu yukarıdan bir yardım arıyorsunuz demektir..Yukarı bakarak ulu, her şeyin kaynağı olanla temasa geçiyorsunuz.Kendini beğenmiş insanlarda ayrıca bunu yapıyor.

Göz kırpmak:Bu hareket bir insanın endişelendiğini,heyecanlandığını ve stres altında yalan söylediğini ve ani kararlar verdiğini söylüyor.

Dudakları dişlemek,ısırmak:Dudak ısırmak, alt dudağı ısırmak yada ağzınızın köşesini üst dişlerinizle dişlemek konuşan birini engeller bunu da insanlar ağızlarından bir şey kaçırmamak için kullanır.

Başı öne eğmek:Genellikle kadınlar tarafından flört ve daha çekici görünmek için kullanılır.
Erkeği cezbeder çünkü bu hareket kadının boyunu küçültür ;bir annenin omuzuna yaslanan bebek mimiklerini taklit etmiş olur ve boyun ortaya çıkar.Boyun insan vücudunda en değerli bölümlerden birisidir.Birisine ben sana gözüm kapalı güveniyorum demenin en basit halidir.

Çatılmış kaşlar:Çatılmış kaşlar genelde erkeklerin kullandığı bir mimiktir. Karşıdakine şunu söylemek ister “Sana bakıyor olabilirim ama senden sorumluyum”.

Ağırlığı değiştirmek:Bir konuşmadan kaçmak istersek sağdan sola yada arkadan öne vücuttaki ağırlığı değiştiririz.Erkekler bazen güzel bir kızla konuşurken kendilerini enerjik göstermek için bunu yaparlar.

Açık eller:Avuç içlerini karşındaki insana göstermek kendisinin iyi niyetli olduğunu söylemenin bir yoludur.Bu kabul edildiğinizi,iyi niyetli olduğunuzu ve yeni fikirlere açık olduğunuzu gösterir.Onları saklamak diğer bir taraftan ona bir şey vermeyeceğinizi anlatır.

Ayak ucu yönü :Ayak ucunuzun yönü sizin ne düşündüğünüzü gösterir.Birinin ayak ucunun gösterdiği yer onun neye karşı ilgili olduğunu belli eder.Eğer kişinin ayak ucu kapıya doğru ise çıkıp gitmek istiyordur.

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın