Son Dakika Haberleri

3 cinayet ve 15 ayrı suçtan aranan ölüm makinesi, kıskıvrak yakalandı



 

Ankara Emniyet Müdürlüğü, bir taksicinin ölümü, bir başka şahsın infaz edilerek boş araziye gömülmesi ve başka bir şahsın iş yeri önünde pusu kurularak motosikletli ve kar maskeli şahıslar tarafından ateşli silah ile öldürülmesi olayları ile ilgili olarak aranan ve aynı zamanda 15 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan uyuşturucu satıcısı bir şahıs, yapılan operasyon sonucunda kıskıvrak yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Cinayet Büro AmirliÄŸi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Ä°limizde meydana gelen 19.05.2012 günü saat: 21.45 sıralarında Çankaya ilçesi Cemal Gürsel Caddesi Kütlüğün sokak üzerinde Beytullah Hasan Tolu isimli taksicinin ateÅŸli silah ile öldürülmesi, 09.09.2013 günü saat: 11.00 sıralarında Keçiören ilçesi Hasköy Mahallesi Ä°rfan BaÅŸtuÄŸ Caddesi No:199 adresinde Emre Demir isimli ÅŸahsın infaz edilerek boÅŸ araziye gömülmesi, 04.08.2014 günü saat: 09.15 sıralarında AltındaÄŸ ilçesi Ali Ersoy Mahallesi Reyhan Sokak No:47 önünde Necati Ayyıldız isimli ÅŸahsın iÅŸ yeri önünde pusu kurularak motosikletli ve kar maskeli ÅŸahıslar tarafından ateÅŸli silah ile öldürülmesi olayları ile ilgili olarak aranan ve aynı zamanda 15 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan uyuÅŸturucu satıcısı şüpheli E.S. isimli ÅŸahıs hakkında yapılan çalışmalar neticesinde gerçekleÅŸtirilen operasyon sonucunda Mamak ilçesinde tespit edilen adreste üzerinde atışa hazır halde 2 adet tabanca ile birlikte yakalanmıştır. Şüphelinin Mamak ilçesine üzerinde sahte plaka bulunan çalıntı Subaru Jeep ile geldiÄŸi tespit edilmiÅŸ, belirtilen araçta yapılan arama neticesinde 1 adet çelik yelek ele geçirilmiÅŸtir.”denildi.

Açıklamada, şüpheli E.S. isimli ÅŸahsın tespit edilen adreslerinde yapılan aramalarda, 7 adet kaleÅŸnikof marka tüfek, 10 adet kaleÅŸnikof ÅŸarjörü, 348 adet 7,62 mm. çaplı fiÅŸek, 6 adet tabanca, 18 adet ÅŸarjör, 479 adet 9 mm. çaplı fiÅŸek, 3 adet MKE yapımı savunma tipi el bombası, 7 adet çelik yelek, 278,90 gram esrar maddesi, 2 adet tarihi eser levhası, 1 adet çalıntı araç, 2 adet sahte kimlik, 4 adet sahte plaka ele geçirildiÄŸi, yakalanan şüpheli E.S. isimli ÅŸahsın elde edilen suç delilleri ile birlikte çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiÄŸi kaydedildi.   

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın