Son Dakika Haberleri

KIYAFET SEÇERKEN BUNLARA DİKKAT EDİN!




https://ad.admitad.com/g/wo18bv3kmr247b60be709144236bbd/

Elbise alırken modaya uymak yerine kendinize yakışan kıyafeti almaya dikkat edin. Sırf moda diye hiç size yakışmayan kıyafetlerden alıp giymek yerine kendi sitilinizi oluşturmak daha önemli.

Moda kişinin yaşına ve fiziki görüntüsüne uygun olarak giydiği ve kendini içinde iyi hissettiği kıyafetlerdir. Seçtiğiniz giysiler saçınıza ve teninize uygun olmalıdır. Koyu tenli ve koyu saçlı bir bayansanız beyaz kıyafetler size canlılık verecektir. Sarı saçlı ve beyaz tenli iseniz kırmızı, mavi ve pembe gibi renkler sizi gösterecektir. Buğday tenli bayanlar içinse her iki renk gayet hoş durabilir.
Göbekli bir yapınız varsa dar giymemeli, bacak boyu kısa kadınlarda uzun etekten kaçınmalıdır. Zayıf ve uzun bacaklı bayanlar diz hizasında etek giymelidir.

Kadınlar bakımlarına dikkat etmesi kıyafetle bir bütün olmak için önemlidir. İyi hissetmek için doğru seçimler yapmak önemlidir.



 
Be absolutely sure when choosing clothes!

Be sure to take clothes that suit you rather than dress modestly as you take clothes. It is more important to create your own style instead of just wearing clothes that are not good for you because of fashion.

Fashion is the clothing that the person wears in accordance with the age and physical appearance of the person and feels good inside. The clothes you choose should fit your hair and your skin. If you are a dark-skinned and dark-haired lady, white clothing will give you vitality. The colors like red, blue and pink with yellow hair and white skinned will show you. For ladies with grain of wheat, both colors can be very nice.

If you have a goblet, you should not wear tight, you should avoid long skirts in short legs women. Weak and long legged women should wear skirts on the knee.

It is important for women to care for their care and to be a whole with clothes. It is important to make the right choices to feel good.






Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın