Son Dakika Haberleri

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN YENİ PROJE


75.Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin “Avrupa’da evde hasta bakım” projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi. Projeye göre 7’şer kişi ve 1 öğretmenden oluşan üç grup öğrenci, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Almanya’ya giderek projeyi gerçekleştirecek.

2017-2018 yılı eğitim ve öğretim döneminde okul öğretmeni Beyhan Boyraz tarafından koordine edilen proje kapsamında, 7’şer kişi ve 1 öğretmenden oluşan üç grup öğrenci, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Almanya’ya giderek projeyi gerçekleştirecek.

Proje hakkında konuşan 75.Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Selma Ceylan, proje hakkında bilgi verdi. Selma Ceylan, proje kapsamında 7 öğrenci ve 1 öğretmenden oluşan ilk ekibin Almanya’ya gideceğini ifade etti. Ceylan, öğrencilerin pratiklerini arttırmak adına böyle bir projeyi gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ceylan, toplam 21 öğrencinin proje kapsamında ülkelere gideceğini belirtti.

Projenin koordinatör Öğretmeni Beyhan Boyraz, yapılacak olan yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Proje öğretmenlerinden Serpil Bozdoğan, yerel anlamda da projeler hazırladıklarını dile getirdi.


(HABER 100)

Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın