Son Dakika Haberleri

ÇORUM’DAN MEHMETÇİĞE ‘LEBLEBİ’




Çorum’da Karahacipliler Derneği tarafından başlatılan kampanya kapsamında Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle vatandaşlar tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerlere Çorum leblebisi ile günlük ihtiyaçlarını karşılayacakları malzemeler gönderildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerlere Çorum leblebisi gönderildi. Karahacipliler Derneği tarafından başlatılan kampanyaya dernek üyeleriyle Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli katkı sağladı. Temin edilen leblebi ve bal gibi çeşitli gıdaların yanı sıra çamaşır, çorap, termal içlik ve battaniyeler Afrin'e doğru yola çıktı.

Mimar Sinan Mahallesindeki dernek merkezi önünde yapılan törende konuşan dernek başkanı ve zabıta memuru Fatih Sak, “İnşallah operasyonlar başarıyla sona erip, Mehmetçiklerimiz sağ salim ülkemize dönecektir." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm askerlerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek güçtedir diyen Sak, Afrin'de çetin bir mücadele veren Mehmetçiğe cephe gerisinden hediyeler göndererek moral ve motivasyonlarını arttırmak istediklerini söyledi.

Sak'ın konuşmasının ardından vatan savunmasında şehit düşen askerler ve Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sonuçlanması için dua edildi.

Yardımların yüklü olduğu kamyonet Afrin'e uğurlandı.

(HABER 100)


Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın