Son Dakika Haberleri

Ankara polisi, çok sayıda kaçak sigara ve puro ele geçirdi



 

Ankara Emniyet Müdürlüğü, ülkeye illegal yollardan giriÅŸi yapılan kaçak sigara ve diÄŸer tütün mamullerinin, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu illerinden yolcu otobüsleri ile Ankara’ya nakledildiÄŸi bilgileri üzerine durdurulan otobüste yapılan incelemede çok sayıda kaçak sigara ve puro ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Åžube Müdürlüğü Tütün ve Alkollü İçki Kaçakçılığı Büro AmirliÄŸi tarafından yapılan açıklamada, ülkemize illegal yollardan giriÅŸi yapılan kaçak sigara ve diÄŸer tütün mamullerinin, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu illerinden yolcu otobüsleri ile ilimize nakledildiÄŸi bilgileri elde edildiÄŸini, konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda 13.06.2015 Cumartesi günü saat: 23.45 sıralarında, H…Turizm Firmasına ait... SR... plakalı yolcu otobüsünün Gölbaşı ilçesi giriÅŸinde durdurulduÄŸunu, otobüste yolcu bulunmadığını, araç sürücüsü S.A ve muavini M.D isimli ÅŸahısların bulunduÄŸu, Gölbaşı Cumhuriyet BaÅŸsavcılığından alınan arama izni ile yapılan aramada deÄŸiÅŸik markalarda 15.000 paket kaçak sigara, 16.000 adet puro ele geçirildiÄŸi ifade edildi.

Şüpheliler S.A ve M.D isimli şahısların hakkında 5607 SKM (Kaçak Sigara Nakletmek ve Ticareti Yapmak) suçundan gerekli işlemler yapıldıktan sonra Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.


Hiç yorum yok

Lütfen bir yorum yapın